Західне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні

Західне МГУ Держпродспоживслужби на кордоні

Про нас...

Західне міжрегіональне головне управління у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем'єр-міністра України, наказами міністерств, дорученнями Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, наказами Держпродспоживслужби, дорученнями Голови Держпродспоживслужби та його заступників, актами місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Основним завданням Міжрегіонального головного управління є реалізація повноважень Держпродспоживслужби у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.

Повноваження Міжрегіонального головного управління поширюються на території Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей (далі - зона обслуговування).

Повний текст положення

Новини

Враховуючи швидкий темп змін у нашій державі, з метою забезпечення професійної компетентності фахівців Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні, заняття із службової та професійної підготовки працівників проводяться на постійній основі.

Відтак, від початку нового робочого періоду на різних платформах проведено ряд курсів підвищення кваліфікації, у яких взяли участь 185 працівників нашої служби. На платформі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України («Підвищення кваліфікації НУБіП - МГУ»), 42 працівники служби пройшли онлайн-курс підвищення кваліфікації для слухачів потоків: «Фахівці міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні».

З метою об’єктивної оцінки набутих слухачами знань та вмінь, за результатами дистанційного навчання в електронній системі на платформі програмного забезпечення «Система автоматизації НR-процесів та управління талантами МОСО», атестаційною комісією служби підбито підсумки фінального тестування з курсів на теми:

  • «Сертифікація живих тварин та їхнього репродуктивного матеріалу, харчових продуктів тваринного походження, кормів, сіна, соломи, а також побічних продуктів тваринного походження та продуктів їх оброблення, переробки при їх експорті на ринок країн-членів Європейського Союзу та відповідність вимогам цих країн», в яких взяло участь 61 слухач;
  • «Сертифікація домашніх тварин у відповідності до вимог країни призначення» – 67 слухачів;
  • «Порядок відбору зразків продукції для проведення лабораторних досліджень (випробувань)» – 74 слухачів;
  • «Концепція аналізу ризиків та оцінки ризиків в сфері безпечності харчових продуктів і здоров’я тварин: ознайомчий рівень» – 2 слухачів.

Усі працівники успішно пройшли навчання та, за результатами оцінювання, отримали відповідний документ підтверджуючий складання тестів.

Powered by CuteNews